Chez Sandra

GOFRI – GAUFRE

Személy szerint nagyon szeretem a következő receptet, mert annak függvényében, hogy mennyi időnk van készíthetjük akár sütőporral, akár élesztővel. Azonban azt tudnunk kell, hogy ha élesztővel készítjük, akkor minimum fél-egy órát érdemes pihentetni a tésztánkat, a sütőporos verzióját azonban várakozás nélkül azonnal süthetjük is. A tészta összeállításakor tartsuk szem előtt, hogy minél több cukrot teszünk… Tovább »

FEKETE KAGYLÓ (MOULES)

Bár a fekete kagyló nem kimondottan francia étel, szívesen fogadják azért a franciák is. A kagylók “hazája” Belgium. Ha Belgium, akkor természetesen szinte mindenki rávágja, hogy: sör. De ha étel, akkor viszont a Moulle Frittes (ejtsd: mull fritt) vagyis a feketekagyló sültkrumplival. A kagylóval viszont nem árt óvatosan bánni, mert rossz napokat is szerezhetünk vele… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!