Chez Sandra

A világ legegyszerűbb sült csirkéje (low carb, mindenmentes)

Tudod mi kell a világ legegyszerűbb – és szerintem a legfinomabb – sült csirkéjéhez? Két beszerzendő hozzávaló. Igen, kettő! Só, és csirke. Ha nagyon pontosak akarunk lenni, kell még sütő, tepsi és alufólia is, de ezek talán akadnak otthon. Viszont sem fűszer, sem extra hozzávaló nem kell hozzá! Mivel nem adunk a húshoz semmi zsiradékot, semmi… Tovább »

Citromos répatorta túrós krémmel (glutén-, szója-, laktóz-, fehér cukormentes)

A múltkori gyönyörű sárgájú tojásokból nem csak pohárkrém, hanem egy finom túrókrémes torta is készült. Az alaptorta színét egy kicsit felturbóztam sárgarépával is, de egyáltalán nem volt érezhető, így aki nem tudja, hogy van benne, nem mondja meg róla!   Glutén-, szója-, laktózmentes diétákban fogyasztható!   HOZZÁVALÓK   A piskótához:195 gramm sárgarépa125 gramm rizsliszt120 gramm… Tovább »

Bûche de Noël – karácsonyi fatörzs (glutén-, szója-, laktóz-, fehér cukormentes

A francia karácsonyi asztal nélkülözhetetlen karácsonyi édessége a “Bûche de Noël”, ami nem más mint egy piskóta tekercs bevonva krémmel, vagyis a fatörzstorta. Elkészítése nem nagy ördöngősség, kell hozzá egy piskótakerecs, és egy jóravaló krém, amit otthon, tokkal-vonóval, díszítéssel kevesebb mint egy óra alatt könnyedén elkészíthető! (és ebben benne van már a mosogatás is!) Amire… Tovább »

Almás-körtés morzsasüti (MINDENMENTES, LOW CARB*)

A crumble, avagy morzasütihez fűződő szerelmem azt hiszem kijelenthetem, hogy örökké fog tartani. Nem kell sokat bíbelődni vele, csak összevágjuk a gyümölcsöket, a tetejére morzsoljuk a “tésztát”, és már mehet is a sütőbe.   *Low carb, és mindenmentes, vagyis a glutén-, liszt-, tej-, tojás-, szója-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!     HOZZÁVALÓK   3 db… Tovább »

MINDENMENTES sült csirke

A hagyományos sült csirke helyett érdemes kipróbálni a sörrel készített változatot is. A sörtől nem csak szép színt kap a csirkecomb, hanem még omlósabb is lesz. Ha van rá időnk/módunk érdemes sütés előtti este a páccal alaposan bedörzsölni a combokat, és így hagyni pár órán keresztül, hogy a fűszerek még jobban át tudják járni a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!