Chez Sandra

GLUTÉN-, TEJMENTES PALACSINTA II.

Glutén- és tejmentes palacsinta kókusztejből és kukoricakeményítőből. Az eredmény ugyanolyan lett mint az “igazi”. Az eredmény pedig: könnyen, egyszerűen és vékonyan süthető palacsinták.

Eddigi glutén-, és tejmentes palacsintarecepteket a linkekre kattintva találtok:



HOZZÁVALÓK

  90 gramm kukoricakeményítő
250 ml kókusztej
2 egész tojás
csipet só
1 ek olaj

ELKÉSZÍTÉS
A kukoricakeményítőt tegyük egy tálba, adjuk hozzá a csipet sót, és a tojásokat. Keverjük simára a kókusztej hozzáadagolása mellett. Kerámiaserpenyőben zsiradék nélkül, vagy zsiradékkal kikent forró serpenyőben süssük ki. Ha nem akarjuk minden egyes darab előtt kikenni a serpenyőt a tésztához is hozzáadhatjuk. 

kb 9-10 palacsinta lesz belőle

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!