Chez Sandra

MENTÁS ZÖLDBORSÓS KRÉMLEVES KÓKUSZTEJJEL (glutén-, liszt-, tojás-, hús-, hozzáadott cukormentes)

Itt a nyár. Ahogy a hőmérő higanyszála elkezd rohamosabb tempóban felfelé kúszni, úgy kezdünk el alacsonyabb hőfokú ételeket kívánni. Egy ilyen gyors, egyszerű, mutatós és frissítő levest azt hiszem Mindenki örömmel kanalaz. Az elkészítése roppant egyszerű, csak a lehűtésére érdemes a kellő időt (2-3 óra) rászánni. Glutén-, liszt-, tojás-, húsmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem… Tovább »

KÓKUSZTEJES BORSÓKRÉMLEVES TÁRKONYOS FALATKÁKKAL

Ez a finom krémleves a Sparchef receptversenyre készült. A 7. forduló 5 fix hozzávaló továbbra is: csirke, zöldborsó, vöröshagyma, rizs és tojás. És ami lett belőle: KÓKUSZTEJES BORSÓKRÉMLEVES  TÁRKONYOS FALATKÁKKAL Ha tetszik a recept, kérlek >> ITT << szavazz! Köszönöm! A zöldborsó szerencsre egy olyan zöldség, ami kicsik és nagyok tányérján egyaránt sikert arat. A… Tovább »

MINDENMENTES zöldborsókrémleves

Zöld(Nagy)csütörtök lévén ma mindenképpen valami zöldet szerettem volna az asztalra tenni. Valami olyan kellett, ami ugye zöld, és a gyerekek is megeszik. Spenót volt a héten, úgyhogy maradt a zöldborsó. És mivel valami olyat szerettem volna amit a kicsi is ehet, így krémleves lett:         Hozzávalók: 200 gramm zöldborsó (mirelit) 1 közepes… Tovább »

*MINDENMENTES spenót

Ha a menza kajákról esik szó, akkor dobogós helyen van a spenót. Mármint dobogós olyan tekintetben, hogy mindenki emlékszik arra, hogy bizony, az oviban vagy a suliban a menzai koszt elképzelhetetlen volt nélküle. Azt hiszem ez az egyik olyan étel, amiről mindenkinek van véleménye. Vagy ez, vagy az. De van. Szinte egytől egyig mindenki kóstolta már…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!