Edd magad gazdaggá! – avagy malacsült gránátalmás lencsesalátával (MINDENMENTES, LOW CARB)
Malac és lencse. A két talán leggyakoribb újévi ételnek számít. Bár sokan azt vallják, hogy Ők ugyan nem babonásak. Mégis ilyenkor szélsebesen kanalazzák/villázzák be a szerencsehozó ételeket. Újévkor úgy tartja a babona, hogy szárnyast nem szabad enni, mert elkaparja a szerencsét. A hal sem megfelelő étel ilyenkor, mert elúszhat a szerencsénk. De ha mégis ez… Tovább »

Nagy-nagy öröm ért, mert a SparChef 10/1. fordulójának szakmai versenyét megnyertem a ROZMARINGOS VAJBAB TARTELETTE CAMEMBERT-EL ÉS FEHÉRBORRAL. A második körre a következő alapanyagok voltak megadva: edami sajt, Esterházy sonka, fűszermalom – fekete bors, tojás, Flóra margarin. És ami lett belőle: ESTERHÁZY TÖLTÖTT TOJÁS SAJTTEKERCCSEL Annak külön örülök, hogy úgy sikerült megalkotni, hogy…