Chez Sandra

ATLANTI LAZAC II.

Íme egy újabb variáció a creme fraiche-tormás krém és a lazac “házasságára” az ATLANTI LAZAC I. recept után. HOZZÁVALÓK 2 ek creme fraiche v. tejszín 2 tk torma,  bors,  1 tk kapor,  füstölt lazac szeletek ELKÉSZÍTÉS Egy tálba kanalazom a creme fraiche-t és a tormát. Borsozom, hozzáadom a kaprot, majd összekeverem. A lazacszeleteket “fel-háromszögezem”, majd magam elé… Tovább »

ATLANTI LAZAC I.

HOZZÁVALÓK (2 adag) 2 szelet teljes kiörlésű toast kenyér 2 ek creme fraiche vagy tejföl 2 tk torma bors, szárított kapor füstölt lazac szeletek (saumon fumé) kaviár (vörös) ELKÉSZÍTÉS A tálkát (amiben tálalni fogjuk) fordítsuk szájával lefelé a szelet toast kenyérre, és szúrjuk ki vele. A kenyeret óvatosan nyomkodjuk a tál aljába. Erre kerül majd… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!