Chez Sandra

FOKHAGYMÁS – GYÖMBÉRES SZENT JAKAB KAGYLÓ (FÉSŰKAGYLÓ)

A franciák Szent Jakab kagyló szeretetét már említettem, most ez az egyszerűen, és gyorsan elkészíthető étel készült belőle. A fokhagyma és a gyömbér nagyon jól illik a Szent Jakab kagyló alapízéhez, finoman kiemeli azt, a bazsalikom pedig kissé határozottá teszi.    HOZZÁVALÓK 8 db fésűkagyló2 db fokhagymagerezd1 db kb 5 centiméteres friss gyömbér 50+2 gramm… Tovább »

SZENT JAKAB-KAGYLÓ (FÉSŰKAGYLÓ) CITROMOS BAZSALIKOMOS SPÁRGÁVAL ÉS SPAGETTIVEL

A Szent Jakab-kagyló, vagy másik ismert nevén fésűkagyló a franciák egyik nagyon kedvelt tengeri étele. Készítik mártásokkal, feltűzik BBQhoz pálcikákra, kínálják saját “házában”. Nálam most naturabb módon készült citrommal, spárgával és friss spagettivel. HOZZÁVALÓK 4 db Szent Jakab-kagyló10 db spárga3 ek olívaolaj1 kk citromos bors1 db citrom leve1 db ducibb fokhagymagerezd1 maréknyi bazsalikom1 csipet frissen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!