Ismét egy remek körettel bővült a repertoárunk, mégpedig egy gyönyörű színű, izgalmas ízű körettel, ami csodálatosan mutat a tányéron is. Az már csak ráadás, hogy alakbarát is, és a kevés hozzávalós gyors fogások között is helye van, hiszen nem kell hozzá csak édesburgonya, sárgarépa, fokhagyma és a fűszerek. Ha esetleg köretként maradna meg, kenjétek rá pirítósra… Tovább »
Remek köret: sárgarépás édesburgonyapüré (MINDENMENTES*, LOW CARB)
Ismét egy remek körettel bővült a repertoárunk, mégpedig egy gyönyörű színű, izgalmas ízű körettel, ami csodálatosan mutat a tányéron is. Az már csak ráadás, hogy alakbarát is, és a kevés hozzávalós gyors fogások között is helye van, hiszen nem kell hozzá csak édesburgonya, sárgarépa, fokhagyma és a fűszerek. Ha esetleg köretként maradna meg, kenjétek rá pirítósra… Tovább »

A reggeli vagy vacsorára szánt pirítósra érdemes kikeverni ezt a gyorsan, könnyen elkészíthető főzés nélküli, pár perc alatt elkészíthető krémet! A krém a glutén-, liszt-, szója-, tojás-, laktózmentes diétákban fogyasztható! HOZZÁVALÓK 250 gramm füstölt hering1 csapott marék friss petrezselyem4 ek snidling2 ek (ecetes) kapribogyó15 cl laktózmentes habtejszínsó, frissen őrölt tarkaborsfrissen reszelt…
A múltkori tepsis padlizsán receptje alapján egy fantasztikus szendvicskrém készült. Ha reggelire szeretnénk, érdemes elkészíteni már előző este, hogy kellőképpen össze tudjanak érni az ízei! A padlizsán elkészítésénél fontos, hogy vagy króm, vagy fa evőeszközzel nyúljunk csak hozzá, különben könnyen befeketedik a padlizsán húsa! Tökéletes szendvicskrém, akár a reggeli vagy esti pirítósra kenve, akár vendégváró…