Chez Sandra

SPÁRGAKRÉMLEVES – VELOUTÉ D’ASPERGES (Glutén-, liszt-, hús- fehér cukormentes)

Hogyan lehetne ellenállni a tavasz hívogatásának, amikor a természet is ébredőben van, a piaci standokon pedig premierjüket ünneplik az új zöldségek. Az első ilyen debütáló zöldség májusban a spárga. Legyen zöld, legyen fehér, egy krémlevest mindkettő megér. Gondolom az sem hátrány ha kevesebb mint fél óra alatt készen van. A spárga nem csak színével hódit,… Tovább »

SZENT JAKAB-KAGYLÓ (FÉSŰKAGYLÓ) CITROMOS BAZSALIKOMOS SPÁRGÁVAL ÉS SPAGETTIVEL

A Szent Jakab-kagyló, vagy másik ismert nevén fésűkagyló a franciák egyik nagyon kedvelt tengeri étele. Készítik mártásokkal, feltűzik BBQhoz pálcikákra, kínálják saját “házában”. Nálam most naturabb módon készült citrommal, spárgával és friss spagettivel. HOZZÁVALÓK 4 db Szent Jakab-kagyló10 db spárga3 ek olívaolaj1 kk citromos bors1 db citrom leve1 db ducibb fokhagymagerezd1 maréknyi bazsalikom1 csipet frissen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!