Chez Sandra

Készítsünk otthon tejterméket! Provence-i és borsos sajt (glutén-, liszt-, tojás-, szója-, élesztő-, hozzáadott cukormentes)

KÉSZÍTSÜNK OTTHON TEJTERMÉKET sorozatunkban most borsos és provence-i zöldfűszeres kéregben lévő sajt elkészítését mutatjuk be. Az elkészítése egyáltalán nem bonyolult, nyugodtan vágjunk bele. Az egyes fázisokban vele foglalatoskodott idő bár pár perc csak csupán, így is több nap mire elkészül. De mégis érdemes, mert a házi, magunk által csinált (DIY), adalékanyag mentes finom sajtot kínálhatunk… Tovább »

SAJTOS CSIRKEGOLYÓK PADLIZSÁNOS MÁRTOGATÓVAL (glutén-, liszt-, fehér cukormentes)

Akár ebédnek, akár vacsorának tökéletesen beillenek ezek a finom sajtgolyók. Ha valaki nem kedveli a padlizsánt, akár egy sima majonézzel is kínálhatja a kicsik és a nagyok nagy örömére! A mimolette sajt szép narancsos színével is vidámságot hoz a falatozáshoz, de ha nem jutunk ehhez a sajthoz bátran próbálkozzunk másfajta sajttal! A glutén- liszt- és… Tovább »

TELJES KIŐRLÉSŰ LISZTTEL KÉSZÜLT GYORS LÁNGOS

A strandolások elengedhetetlen programja a lángos evés.  De ezt könnyen megtehetjük otthon is egyszerűen, a gyors, joghurtos lángossal. Valóban nagyon gyors, mert az összegyúrás után csak annyira érdemes letakarva félretenni, amíg előkészülünk a sütéséhez és a kiszedéshez. Nem beszélve arról, hogy javarészt teljes kiőrlésű lisztet használunk hozzá HOZZÁVALÓK 2 doboz nature joghurt 400 gramm teljes… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!