Chez Sandra

MINDENMENTES padlizsánkrém – Padlizsánkrém II (low carb, glutén-, liszt-, tej-, tojás-, fehér cukormentes)

A múltkori tepsis padlizsán receptje alapján egy fantasztikus szendvicskrém készült. Ha reggelire szeretnénk, érdemes elkészíteni már előző este, hogy kellőképpen össze tudjanak érni az ízei! A padlizsán elkészítésénél fontos, hogy vagy króm, vagy fa evőeszközzel nyúljunk csak hozzá, különben könnyen befeketedik a padlizsán húsa! Tökéletes szendvicskrém, akár a reggeli vagy esti pirítósra kenve, akár vendégváró… Tovább »

SAJTOS CSIRKEGOLYÓK PADLIZSÁNOS MÁRTOGATÓVAL (glutén-, liszt-, fehér cukormentes)

Akár ebédnek, akár vacsorának tökéletesen beillenek ezek a finom sajtgolyók. Ha valaki nem kedveli a padlizsánt, akár egy sima majonézzel is kínálhatja a kicsik és a nagyok nagy örömére! A mimolette sajt szép narancsos színével is vidámságot hoz a falatozáshoz, de ha nem jutunk ehhez a sajthoz bátran próbálkozzunk másfajta sajttal! A glutén- liszt- és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!