Több padlizsános recept található már a blogon, van mikor köretként, van mikor krémként vagy salátaként kerül asztalra. Most is egy nagyon egyszerű, kevés hozzávalós gyors változata készült. Próbáljátok ki, mert nagyon finom és nem mellékesen low carb és *mindenmentes, vagyis a glutén-, liszt-, tej-, tojás-, fehér cukormentes diétákban is könnyen fogyasztható! HOZZÁVALÓK 1… Tovább »
Rozmaringgal sült padlizsán (low carb és mindenmentes*)
Több padlizsános recept található már a blogon, van mikor köretként, van mikor krémként vagy salátaként kerül asztalra. Most is egy nagyon egyszerű, kevés hozzávalós gyors változata készült. Próbáljátok ki, mert nagyon finom és nem mellékesen low carb és *mindenmentes, vagyis a glutén-, liszt-, tej-, tojás-, fehér cukormentes diétákban is könnyen fogyasztható! HOZZÁVALÓK 1… Tovább »

A múltkori tepsis padlizsán receptje alapján egy fantasztikus szendvicskrém készült. Ha reggelire szeretnénk, érdemes elkészíteni már előző este, hogy kellőképpen össze tudjanak érni az ízei! A padlizsán elkészítésénél fontos, hogy vagy króm, vagy fa evőeszközzel nyúljunk csak hozzá, különben könnyen befeketedik a padlizsán húsa! Tökéletes szendvicskrém, akár a reggeli vagy esti pirítósra kenve, akár vendégváró…