Chez Sandra

FEHÉRBOROS RÁKOS RIOTTO

A múltkori gombás fehérboros risotton felbuzdulva elkészítettem egy rákos gyöngyhagymás változatot. Az íze fantasztikus és egyben magával ragadó lett. Az ecetes hagyma ad neki egy különlegesen pikáns ízt, amit kellemesem ellensúlyoz a fehérbor és a méz íze. A következő adag 2 felnőttnek elegendő mennyiség ebédre (vagy vacsorára):És a recept: HOZZÁVALÓK 14-16 dkg rizs (Arborio)2 evőkanál… Tovább »

Gombás rizottó fehérborral (glutén-, liszt-, tojás-, húsmentes )

Rémesen cudar idő van Nálunk. 4 napja megállás nélkül esik, és a jósok még ilyet “ígérnek” minimum a hét közepéig. Úgyhogy arra gondoltam valami lélekmelengető ebéddel lepem meg a családot. Már terveztem, hogy korábban is megcsinálom, így a hozzávalók már itthon voltak. Az eredmény valami isteni finomság lett. Mindenmentes, vagyis a glutén-, liszt-, tojás-, húsmentes… Tovább »

SPENÓTOS GNOCCHI

Azt hiszem a gnocchi az egyik olyan étel, amit bármikor bárhol megeszik a családom. Főleg akkor szoktam bevetni ezt a titkos fegyvert ha idő szűkében vagyok. Egy nagyon gyors ebéd vagy vacsora.  Szóval: a hozzávalók:  1 zacskó kész gnocchi (500 gr) kb 15-20 deka fagyasztott spenót fokhagyma só, bors fél teáskanál szerecsendió fél liter tej… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!