Chez Sandra

CITROM MOUSSE

Frissítőt tessék, frissítőt tessék… Hozhatok Önnek valamit? … Ismerősek ezek a mondatok? Nem? De aktuális ugye? Jó meleg van. Ilyenkor a gyümölcslevesen kívül nem valami sok minden esik jól. De talán az, ami savanykás, és hűsítőleg hat Ránk.Na ez a finomság olyan. Már a neve hallatán az ember szájában összefut a nyál. CITROM MOUSSE… Finom,… Tovább »

CSOKOLÁDÉMUSSZ – MOUSSE AU CHOCOLAT

Ha már egyszer ennél a csupa csokoládés csodánál azt mertem mondani, hogy ez a világ legegyszerűbb csokoládés finomsága, akkor itt esetleg mondhatom azt, hogy a második legegyszerűbben elkészíthetője …. vagy nem… de mindegy is, mert ugyanolyan pofonegyszerűen készül. Ennek a finomságnak az elkészítése sem igényel szerencsére hosszas konyhai időtöltést és szaktudást, az eredmény viszont azt… Tovább »

FEKETE-FEHÉR … CITROMOS-CSOKOLÁDÉS MOUSSE (glutén-, lisztmentes)

Vendégpostom a Hungarien Provence oldalon:Kedves Hungarien Provence olvasók, amikor a minap Krisztina megkeresett, hogy lenne-e kedvem egy vendégpost-ot írni hozzá, örömmel igent mondtam a felkérésére. Valami olyat szerettem volna hozni Nektek, ami jellemző Rám, a blogomra. Valami olyasmit szerettem volna ami franciás, könnyed, és a nyári melegben is kellemes lehet, és nem utolsó sorban nem… Tovább »

MOUSSE AU CHOCOLAT

A csokoládét  – szinte kivétel nélkül – mindenki szereti. Ezt a Mousse au Chocolat [mussz o sokola]  (csokoládékrémet) pedig csak szeretni lehet. Elkészítése nem nagy ördöngösség, viszont időben kell nekilátni az elkészítéséhez, mert időre van szükség amíg összeáll a mousse (minimum 2 órát kell a hűtőben lennie). Többféle recept létezik, de ez a legegyszerűbb, a legtradicionálisabb. Hozzávalók:… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!