Chez Sandra

MÁJJAL TÖLTÖTT CSIRKE (glutén-, liszt-, tej-, hozzáadott cukortól mentes)

A csirke az egyik olyan húsú állat, ami nagyon sokféleképpen elkészíthető. Az egyik ilyen elkészítési lehetősége az egyben való töltése. Ez egy olyan étel, ami részben, vagy akár teljesen előre elkészíthető, így a vendégforgatagban csak a sütéssel kell foglalkoznunk. Ha előző este szeretnénk előkészíteni, akár töltelékkel megtöltve, alufóliába csomagolva tegyük hűtőszekrénybe, és akkor másnap csak… Tovább »

MINDENMENTES hamis brassói májjal és borsóval (glutén-, liszt-, tej-, tojás-, fehér cukormentes)

A minap csengettek. Egy fiatalabb férfi állt ott, aki bizony árus volt, járta kis teherautóval a házakat, és árulta a terményeiket: alma, burgonya, paradicsom stb…. Először csak azt mérik fel, hogy van-e igény, aztán ha van, visszajönnek. És mi van akkor ha a visszatért árust “a Férj” fogadja? Na mi van? 16 kiló tengerparti homokban… Tovább »

RESZTELT MÁJ (MINDENMENTES)

    HOZZÁVALÓK   10-15 deka csirkemáj negyed póréhagyma 8-10 deka mirelit zöldborsó só, bors,  2 teáskanál pirospaprika olívaolaj 2 evőkanál aprított petrezselyem 1 kávéskanál őrölt szerecsendió 2 deci víz 2 kisebb gerezd fokhagyma   ELKÉSZÍTÉS   Egy edénybe felteszünk vizet, majd amikor már lobog, megsózzuk, és pár perc alatt megfőzzük benne a zöldborsót. Ha… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!