Chez Sandra

CSOKOLÁDÉS PISKÓTA MEGGYEL

A meggyet leszűröm, és egy szűrőben hagyom lecsepegni. A levet ne öntsük ki, tökéleteesen felhasználható pl a gesztenyegolyók készítésésnél. Most nem a “szokásos” piskótámat csináltam, hanem egy másik receptet, de ugyanúgy nagyon elégedett vagyok vele. Az új 6-1es piskótám: 6 tojás 6 púpozott evőkanál liszt 6 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor 1 csomag sütőpor… Tovább »

PAPRIKÁS CSIRKE (GLUTÉN-, TOJÁSMENTES)

  HOZZÁVALÓK   csirkecomb (alsó és/vagy felső igény és esetlegesen további felhasználás szerint)1 póréhagymagomba3-4 evőkanál olívaolaj1 evőkanál édesnemes pirospaprika2 dl tejföl1 ek kukoricakeményítősó, bors, köménymag ELKÉSZÍTÉS   A csirkecombokat mossuk meg. A póréhagymát a gombával együtt aprítsuk fel, és a felhevített olívaolajon, pároljuk üvegesre. Húzzuk félre, sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a babérlevelet, a köménymagot és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!