Chez Sandra

PROVENCE-I KOSÁRKÁK

HOZZÁVALÓK  1 feuilles de brick két részre vágva 10 deka 5%os zsírtartalmú darált marhahús negyed póréhagyma 1 bő evőkanál provence-i fűszerkeverék só, bors creme fraiche snidling  olívaolaj ELKÉSZÍTÉS A sütőt előmelegítjük 200C fokra. A póréhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. Egy edénybe 2 evőkanál olívaolajat teszünk, adjuk hozzá a póréhagymát és a darált húst, sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a provence-i… Tovább »

ZSEBES MOZZARELLA

HOZZÁVALÓK 1 mozzarella korong1 paradicsombazsalikom levelek1 evőkanál borecet ELKÉSZÍTÉS A mozzarellát bevágdossuk, a mélyedésekbe tesszük a megmosott és cikkelyekre vágott paradicsomot. Meglocsoljuk a borecettel és bazsalikommal tálaljuk MEGJEGYZÉS Olívaolajat is használhatunk borecet helyett abban az esetben ha a savanykás íz helyett valami mást akarunk. ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!