Chez Sandra

SPÁRGAKRÉMLEVES – VELOUTÉ D’ASPERGES (Glutén-, liszt-, hús- fehér cukormentes)

Hogyan lehetne ellenállni a tavasz hívogatásának, amikor a természet is ébredőben van, a piaci standokon pedig premierjüket ünneplik az új zöldségek. Az első ilyen debütáló zöldség májusban a spárga. Legyen zöld, legyen fehér, egy krémlevest mindkettő megér. Gondolom az sem hátrány ha kevesebb mint fél óra alatt készen van. A spárga nem csak színével hódit,… Tovább »

CHILIS ZÖLDBABKRÉMLEVES (Glutén-, liszt-, tojás-, hozzáadott cukormentes!)

A zöldbabbal megmondom őszintén elég felemás a viszonyunk. A színe tetszik, mert frissességet áraszt, az íze viszont nem. Úgyhogy eddig a mellőzött zöldségek között szerepelt. Most viszont készült belőle egy olyan fenséges krémleves, amivel már nem csak a színe megnyerő számomra.Fogyaszthatjuk akár melegen, akár hidegen is! Glutén-, liszt-, tojás-, hozzáadott cukormentes!   HOZZÁVALÓK (2 adaghoz)… Tovább »

MENTÁS ZÖLDBORSÓS KRÉMLEVES KÓKUSZTEJJEL (glutén-, liszt-, tojás-, hús-, hozzáadott cukormentes)

Itt a nyár. Ahogy a hőmérő higanyszála elkezd rohamosabb tempóban felfelé kúszni, úgy kezdünk el alacsonyabb hőfokú ételeket kívánni. Egy ilyen gyors, egyszerű, mutatós és frissítő levest azt hiszem Mindenki örömmel kanalaz. Az elkészítése roppant egyszerű, csak a lehűtésére érdemes a kellő időt (2-3 óra) rászánni. Glutén-, liszt-, tojás-, húsmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!