Chez Sandra

30 PERCES PASTA SUTA (mindenmentes)

Pasta suta egy paradicsomos szósszal összesütött tészta, sajttal a tetején . Igazából minden rajta és benne van mint a csak edényben készülő társánál, azonban ez a kevés hozzávalós gyors fogás második körben a sütőben készül.     Gyors, egyszerű, finom, a gyerekek is imádják!   Tésztától és sajttól függően, a mindenmentes, vagyis a glutén-, tej-,… Tovább »

5 hozzávalós sült alma fél óra alatt (mindenmentes, vegán, low carb, low fat)

Alma, fahéj, vanília, csokoládé. Négy remekül passzoló íz, amely pillanatok alatt “otthonillattal” tölti be a házat. A következő (kevés hozzávalós gyors fogás kategóriába kerülő) sült almához nincs is szükség más hozzávalóra (zsiradékra és fűszerre igen), pofonegyszerűen elkészíthető, így akár egy tartalmas fogás után is tálalhatjuk, de a karácsonyi menü része is lehet. Nem mellékesen, a… Tovább »

Quinoa saláta (vegán, lowcarb, low fat és mindenmentes)

Ez nem egy hagyományos értelemben vett saláta, mert gabonákból és zöldségekből áll, viszont nagyon egyszerű elkészíteni. Érdemes tálalás előtt pár órát pihentetni, hogy összeérhessenek az ízek így ha mód van rá tálalás elötti este készítsük el.   Akár magában, akár köretként is fogyasztható. Egyszerűsége miatt pedig a kevés hozzávalós gyors fogások kategóriában is megállja a helyét. … Tovább »

Spenótos avokádókrém 5 perc alatt (vegán, mindenmentes)

Az avokádókrém az egyik kedvenc krémünk, ami most pár marék spenóttal lett felturbózva, de még így is helyet kapva a kevés hozzávalós és a gyors reggelik kategóriákban is. Az elkészítése nem bonyolult, de érdemes egy-két dolgot szem előtt tartani: mindig érett (de nem túlérett!) avokádót használjunk hozzá, mert a kemény avokádó ízetlen, és nehéz is… Tovább »

“Fagot de haricots verts” – szalonnás zöldbabköteg (mindenmentes)

Egyik nagy kedvenc köretünk a Fagot de haricots-verts, vagyis a szalonnába tekert zöldbabkötegek receptje még nem került fel a blogra, pedig  méltó helye van a kevés hozzávalós  és a gyors fogások kategóriákban is. Nagyon egyszerűen, és gyorsan elkészíthető: csak 3 hozzávaló, zsiradék, fűszerek, és 10 perc kell hozzá! Én nagyon szeretem ezt az előpárolt változatot használni zöldbabból, mert ezzel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!