Chez Sandra

PROVENCE-I MARHARAGU MOGYORÓBURGONYÁVAL

Hozzávalók: 30 deka marhahús 2 sárgarépa 1 póréhagyma 1 paradicsom 2-3 ek olivaolaj 3-4 ek provence-i fűszerkeverék só, frissen őrölt feketebors 1 babérlevél 2 deci vörösbor mogyoróburgonya golyók Elkészítés A marhahúst megmosom, szárazra törlöm, felkockázom és egy tálba teszem. öntök rá kb 2 deci vörösbort, és hozzáadom a provence-i fűszerkeveréket, a babérlevelet és a megtisztított… Tovább »

MARHARAGUS COUSCOUS

HOZZÁVALÓK 1 póréhagyma 2 paradicsom 3 közepes répa 1 babykukorica konzerv só, bors 1 evőkanál pirospaprika 1 kk curry 1 kk szerecsendió fokhagyma 1 tk szójaszósz 1 deci vörösbor olívaolaj ELKÉSZÍTÉS A húst mossuk meg, itassuk le róla a vizet, és vágjuk nagyobb kockákra. A póréhagymát karikázzuk fel (a zöld részét is) és 2-3 evőkanál… Tovább »

PROVENCE-I MARHARAGU MOGYORÓBURGONYÁVAL

HOZZÁVALÓK 30 deka marhahús 2 sárgarépa 1 póréhagyma 1 paradicsom 2-3 ek olivaolaj 3-4 ek provence-i fűszerkeverék só, frissen őrölt feketebors 1 babérlevél 2 deci vörösbor mogyoróburgonya golyók ELŐKÉSZÍTÉS A marhahúst megmossuk, szárazra töröljük. Egy éles késsel kockázzuk fel és egy tálba téve öntsünk rá kb 2 deci vörösbort, majd szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, és adjuk… Tovább »

STEAK

Nagy-nagy családi kedvencünk. Még a “kis”fiunk is szereti (az adagja min. 1 közepes szelet). Én vallom, hogy vannak olyan ételek, amiket csak férfiak készíthetnek. Többek között ez is ilyen. Úgyhogy Nálunk a két pasi készíti.  Egy teflonserpenyőt felforrósítanak, majd belehelyezik az előzőleg megmosott és szárazra törölt marhaszeleteket. Mindkét oldalukat kérgesre sütik, majd FAKANÁLLAL kissé megnyomkodva a… Tovább »

EGYBEFASÍRT ALIAS STEFÁNIA VAGDALT

Hogy milyen a jó fasírt? Lehet egybesült és lehetnek golyók. Az alaprecept igazából nálam ugyanaz. Több emberrel is megkonzultáltuk, hogy ki hogy csinálja, és melyiket szereti? A “nyertes” az egybesült lett. És több ember a főtt tojás miatt az egybesültet választotta. Hát mindenkinek a saját döntése. Nálunk inkább az egybesült megy, és ha korongok is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!