Chez Sandra

MINDENMENTES MAIGRET DE CANARD – KACSAMELL SÜLT

Ha szárnyast készítünk, akkor általában csirkét vagy pulykát sütünk/főzünk. De ha igazán finomat szeretnénk készíteni (főleg sütni), akkor érdemes kacsából készült ételt csinálni! A kacsa legfinomabban süthető része pedig nem más, mint a melle húsa. A glutén-, liszt-, tojás-, tejmentes diétákban fogyasztható! HOZZÁVALÓK 2 db kacsamell 2 db fokhagymagerezd 2 ek rozmaringos olívaolaj 2 tk… Tovább »

MANDARINOS CÉKLÁS KACSASÜLT

HOZZÁVALÓK kacsacomb 2 fej cékla 3 közepes sárgarépa 1 póréhagyma zöld része 3-4 ág rozmaring 1 alma 2 mandarin só, bors ELKÉSZÍTÉS A mandarint megpucoljuk, és egy hőálló tálba rakjuk a gerezdeket. Egy almát megmosunk, kivájjuk a magházát, és felszeletelve a mandarinhoz adjuk.  A póréhagyma zöld szárát szintén felkarikázzuk, mehet bele, majd a céklát is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!