Chez Sandra

ZÖLDBORSÓS CSIRKECSÍKOK

Gyors, egyszerű, finom. Kicsit olyan mintha egy kis tavaszt csalogatnánk a tányérunkra. Akár ebédre, akár vacsorára könnyen és egyszerűen elkészíthető ez a finom fogás. Ez a finom fogás a Sparchef 7. fordulójára készült.  A mostani 5 FIX hozzávaló: csirkecomb, rizs, tojás, zöldborsó, vöröshagyma. És ami Nálam készült belőle: ZÖLDBORSÓS CSIRKECSÍKOK Szavazni >> ITT << lehet erre a finomságra!  HOZZÁVALÓK… Tovább »

CSIRKÉS QUICHE

Sokszor kerül az asztalra húsleves. Éppen ezért szeretek a levesbe belecsempészni egy-egy olyan hússzeletet, amit további felhasználásra szánok.  Éppen ilyen a csirkemell is, amit ha a húslevesben megfőzünk, utána nagyon finom CSIRKÉS QUICHE-hez [ejtsd: kis] lehet felhasználni. Ez a francia finomság gyorsan elkészül, az elkészítése pedig nem kíván komoly konyhai szaktudást! Ezzel meg is alakult egy… Tovább »

PIKÁNS ROLÁD

A következő gyors csirkerolád ebédre vagy vacsorára is kitűnő választás. Ajánlom azoknak, akik nem egy hagyományos, hanem kellemesen pikáns ízvilágú húsroládra vágynak. Elkészítése nem nagy ördöngösség, a kezdők is nyugodtan hozzáfoghatnak, mert fél óra alatt fantasztikus finomság kerülhet az asztalra. Ez a finom fogás is a Sparchef 6. fordulójára készült. Szavazni >> ITT << lehet… Tovább »

TÁRKONYOS CSIRKÉS PALACSINTA

A palacsinta a nagy klasszikusok közé tartozik. Édesen a gyerekeknek szinte bármilyen étkezésre nyerő, Mi felnőttek sósan is és édesen is szeretjük. Sokszor készül hortobágyi húsos palacsintának is, most azonban egy másfajta ízkompozícióval készült. Finom, gyorsan elkészíthető, laktató fogás.  Előre is elkészíthető, ebben az esetben kínálás előtt csak a sütőbe kell gyorsan betenni, és 15-20… Tovább »

MÁJJAL TÖLTÖTT CSIRKE (glutén-, liszt-, tej-, hozzáadott cukortól mentes)

A csirke az egyik olyan húsú állat, ami nagyon sokféleképpen elkészíthető. Az egyik ilyen elkészítési lehetősége az egyben való töltése. Ez egy olyan étel, ami részben, vagy akár teljesen előre elkészíthető, így a vendégforgatagban csak a sütéssel kell foglalkoznunk. Ha előző este szeretnénk előkészíteni, akár töltelékkel megtöltve, alufóliába csomagolva tegyük hűtőszekrénybe, és akkor másnap csak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!