Chez Sandra

Langyos kapribogyós tésztasaláta (glutén-, laktóz-, tojás-, szójamentes)

Gyorsan, egyszerűen elkészíthető ez a tésztasaláta is (a többit ide kattintva nézhetitek meg), amely remek akár előételnek, akár főfogásnak is. A különlegességét a kapribogyó savanykás íze adja, amely helyett használható akár olívabogyó, vagy egy kevés balzsamecet is.   A tésztától függően a glutén-, laktóz-, tojás-, szójamentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!      HOZZÁVALÓK… Tovább »

Kapribogyós tonhalkrém 5 perc alatt (glutén-, liszt-, tojás-, hozzáadott cukormentes)

Akár vacsorára, akár reggelire, könnyen, egyszerűen és gyorsan elkészíthető az alábbi kapribogyós tonhalkrém. A tonhal kedvelt a fogyókúrázók körében is, hiszen magas proteintartalma miatt kalóriaszegény étel. Persze mértékkel fogyasztva, hiszen a baguette, vagy kenyér amire kenjük már közel sem bír hasonló jó paraméterekkel. A glutén-, liszt-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!   HOZZÁVALÓK 160… Tovább »

LAZAC – AZ IMPOTENCIA ÉS A FRIGIDITÁS ELLEN

A lazac gazdag B-vitamin forrás, bőven található benne B12, B6, B1 és B 2 vitamin. Egy átlagos személyre kb 150 grammnyit lehet belőle számolni, amely 2 deka zsiradékot tartalmaz, aminek mintegy 50%a egyszeresen telítetlen, a szervezet és az agyfejlődés számára nélkülözhetetlen esszenciális zsírsav. energiatartalma 300 kcal, tehát elég energiadús, viszont nagyon laktató is egyben. foto:… Tovább »

MINDENMENTES TONHALAS SALÁTA (glutén-, liszt-, tej-, tojás-, hús-, hozzáadott cukormentes)

Akár egy könnyű ebédnek, akár egy finom könnyű vacsorának pár perc alatt elkészíthető ez a remek tonhalas saláta. Nálunk mindig van itthon tonhal konzerv, mert nagyon egészséges: a húsa szelént, magnéziumot, B vitaminokat, omega 3 zsírsavakat tartalmaz, a felhasználhatósága pedig nagyon sokrétű: kerülhet tésztákra, salátákra, de akár szendvicsekbe is. A glutén-, liszt-, tej-, tojás-, húsmentes… Tovább »

RÁKOS TILÁPIA KORONGOK CURRYS GNOCCHIVAL

A tilápia kedvelt halfajtánk. Általában kaporral és citrommal készül, most azonban egy kis rák hozzáadásával korongokat lettek belőle. Hozzá pedig currys, bazsalikomos, gnocchi került asztalra. A curry kedvelők külön figyelmébe ajánlom ezt a receptet! HOZZÁVALÓK GOMBÁS GNOCCHIhoz 200 gramm gnocchi 100 gramm gomba 2 deci alacsony zsírtartalmú tejszín 1 deci tej negyed póréhagyma 1 kk magos… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!