Chez Sandra

Indul a kevés hozzávalós gyors fogás kategória! PARADICSOMOS-MOZZARELLÁS FUSILLI (glutén-, tojás-, laktózmentes)

Gyors ebéd, gyors vacsora és gyors édesség kategória eddig is volt a blogon (a felső sorban, balról a második fülre “Fogások fél óra alatt” kattintva elérhető), viszont most csavarunk egyet rajta, és létrehozzuk a kevés hozzávalós gyors fogás kategóriát is. A kevés hozzávaló 5-6 (fő) hozzávalót jelent majd (plusz a fűszereket), a gyors jelző pedig azt fedi, hogy max… Tovább »

Kecskesajttal sült paradicsom 15 perc alatt (glutén-, liszt-, tojásmentes)

Paradicsom, kecskesajt, olívaolaj, egy kevés fűszer és egy sütőlap/tál. Másra nincs is szükségünk, hogy ezt  a mennyei sült paradicsomot elkészíthessük. Az külön jó benne, hogy ripsz-ropsz kész van (2 perc alatt összerakható és 10 perc alatt megsül). Remek köretként vagy akár magában főfogásként is fogyasztható (ebben az esetben köretként zöldségpüré, saláta, vagy rizs esetleg quinoa is… Tovább »

Remek köret 10 perc alatt: fokhagymás párolt zöldbab (LOW CARB, MINDENMENTES)

El sem hiszem, hogy az egyik legnagyobb kedvencünk, a párolt zöldbab még nem szerepel a blogon. Olyan nagy kedvencünk, hogy hetente egyszer biztos, hogy tányérra kerül. Remek kísérő halak, frissen sültek, de akár kolbászok mellé is! Villámgyors elkészíthetősége miatt pedig abszolút helye van a remek köret 10 perc alatt c. sorozatunkban. Mivel nálunk szempont a… Tovább »

Kapribogyós füstölt heringkrém (glutén-, liszt-, szója-, tojás-, laktózmentes)

A reggeli vagy vacsorára szánt pirítósra érdemes kikeverni ezt a gyorsan, könnyen elkészíthető főzés nélküli, pár perc alatt elkészíthető krémet!   A krém a glutén-, liszt-, szója-, tojás-, laktózmentes diétákban fogyasztható!       HOZZÁVALÓK   250 gramm füstölt hering1 csapott marék friss petrezselyem4 ek snidling2 ek (ecetes) kapribogyó15 cl laktózmentes habtejszínsó, frissen őrölt tarkaborsfrissen reszelt… Tovább »

Almás-tormás kukoricasaláta 10 perc alatt (glutén-, liszt-, szója-, fehér cukormentes)

Ismét egy gyors kukoricasalátát készítettem köretnek, – az előző itt található – most azonban a kukorica mellé került még bele egy kevés torma és egy kisebb alma is. Én most az almát finomra reszeltem, de ha nincs otthon almareszelő, lehet akár kukociaszem nagyságú kockákra is vágni. De nem csak köretként (pl frissen sültek melllé), hanem vendégváróként… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!