Chez Sandra

ZELLERGRATIN ( liszt-, glutén-, tojásmentes, hozzáadott cukor nélkül)

Zeller és csirkemell egy kevés könnyített tejszínnel összesütve. Nagyon könnyen, egyszerűen el(ő)készíthető – akár hétvégére is -: csak egymásra pakoljuk a rétegeket, leöntjük tejszínnel, megszórjuk a reszelt parmezánnal és már süthetjük is. Ha nem akarjuk azonnal megsütni fedjük le folpackkal vagy alufóliával, és tegyük hűtőbe. A liszt-, glutén-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!… Tovább »

FETÁS CUKKINI GRATIN (glutén-, liszt-, tojás-, hozzáadott cukormentes)

Egy remek ebéd vagy vacsora, amelyhez nem kell sok minden, csak cukkini, póréhagyma és fetasajt. Mindezekből picivel több mint fél óra alatt remek fetás cukkini gratint készíthetünk. Az igazán jó benne, hogy előkészíthető, így akár munkából, akár vásárlásból éhesen, fáradtan hazaesvén csak sütőbe toljuk, és fél óra múlva már tálalható is. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz,… Tovább »

CSŐBEN SÜLT BROKKOLI – GRATIN DE BROCOLIS (glutén-, liszt-, tojás-, hozzáadott cukormentes)

  Az általatok is közkedvelt csőben sült zöld karfiol után íme egy következő recept, ezúttal egy szintén zöld zöldségből, brokkoliból. A brokkoli nem csak nagyon finom, hanem egészséges is. Egy csészényi főtt brokkoliban pl: annyi kalcium van, mint egy pohár tejben. Vasból a napi ajánlott mennyiség 10 %-át tartalmazza, a napi C-vitamin szükségletet pedig teljes mértékben fedezi…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!