Sütőben sült bundás kenyér (glutén-, laktóz-, hozzáadott cukormentes)
Nagy klasszikus és a gyerekek is nagyon szeretik a bundás kenyeret. Érdemes elkészíteni sütőben is, nincs olajszag a sütésétől, kissé könnyebb is mint hagyományos társa.Nálam most egy kis tuningként került bele egy evőkanálnyi magkeverék is, nagyon finom lett vele! A glutén-, laktózmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz! HOZZÁVALÓK (2 darabhoz) 2… Tovább »

A múltkori tepsis padlizsán receptje alapján egy fantasztikus szendvicskrém készült. Ha reggelire szeretnénk, érdemes elkészíteni már előző este, hogy kellőképpen össze tudjanak érni az ízei! A padlizsán elkészítésénél fontos, hogy vagy króm, vagy fa evőeszközzel nyúljunk csak hozzá, különben könnyen befeketedik a padlizsán húsa! Tökéletes szendvicskrém, akár a reggeli vagy esti pirítósra kenve, akár vendégváró…
A hirtelen ránk törő édesség iránti vágyat könnyen csillapíthatjuk ezekkel a mennyei glutén-, és tejmentes, – jó tulajdonságokkal bíró – lenmaglisztből készülő muffinokkal, amelyeket fél óra múlva már falatozhatunk is. Az elkészítése kb 10 perc, mire elmosogatunk utána szinte már ehetjük is. Egyszerű, gyors, problémamentes. Kell ennél több? A kezdők is nyugodtan álljanak neki! A low…