Chez Sandra

ZELLER KORONGOK (glutén-, hús-, hozzáadott cukormentes)

A röszti korongokat szeretjük, mert gyorsan, egyszerűen elkészíthető, semmi ördöngösség nincs benne. Mondjuk a burgonya-liszt párosítás nem éppen mondható könnyűnek.Ennek egy kevésbé gyomormegterhelő verziója készülhet más zöldségből is, nem burgonyából, hanem például zellerből.  Az még egy fokkal rátesz, hogy a korongokat nem bő zsiradékban, hanem felforrósított serpenyőben sütjük meg. A glutén-, hús-, és hozzáadott cukormentes diétákban… Tovább »

KÓKUSZTEJES ZÖLDBORSÓFŐZELÉK (LISZT-, TOJÁS-, TEJMENTES, HOZZÁADOTT CUKROT NEM TARTALMAZ)

Ezt a finom kókusztejes zöldborsófőzeléket lisztérzékenyek és fogyókúrázók is örömmel kanalazhatják, hiszen a  különlegességét az adja, hogy sem hozzáadott lisztet, sem hozzáadott cukrot nem tartalmaz. De akkor mitől lesz főzelék? Mitől sűrűsödik be? Attól, hogy először egy marék zöldborsót előfőzünk egy kevés tejjel és fokhagymával, majd botmixerrel szétpasszírozzuk. Ez adja meg a főzelékünk sűrűségét. Ehhez a… Tovább »

MINDENMENTES MAIGRET DE CANARD – KACSAMELL SÜLT

Ha szárnyast készítünk, akkor általában csirkét vagy pulykát sütünk/főzünk. De ha igazán finomat szeretnénk készíteni (főleg sütni), akkor érdemes kacsából készült ételt csinálni! A kacsa legfinomabban süthető része pedig nem más, mint a melle húsa. A glutén-, liszt-, tojás-, tejmentes diétákban fogyasztható! HOZZÁVALÓK 2 db kacsamell 2 db fokhagymagerezd 2 ek rozmaringos olívaolaj 2 tk… Tovább »

ZÖLDBORSÓS CSIRKECSÍKOK

Gyors, egyszerű, finom. Kicsit olyan mintha egy kis tavaszt csalogatnánk a tányérunkra. Akár ebédre, akár vacsorára könnyen és egyszerűen elkészíthető ez a finom fogás. Ez a finom fogás a Sparchef 7. fordulójára készült.  A mostani 5 FIX hozzávaló: csirkecomb, rizs, tojás, zöldborsó, vöröshagyma. És ami Nálam készült belőle: ZÖLDBORSÓS CSIRKECSÍKOK Szavazni >> ITT << lehet erre a finomságra!  HOZZÁVALÓK… Tovább »

TÁRKONYOS CSIRKÉS PALACSINTA

A palacsinta a nagy klasszikusok közé tartozik. Édesen a gyerekeknek szinte bármilyen étkezésre nyerő, Mi felnőttek sósan is és édesen is szeretjük. Sokszor készül hortobágyi húsos palacsintának is, most azonban egy másfajta ízkompozícióval készült. Finom, gyorsan elkészíthető, laktató fogás.  Előre is elkészíthető, ebben az esetben kínálás előtt csak a sütőbe kell gyorsan betenni, és 15-20… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!