Tudod mi kell a világ legegyszerűbb – és szerintem a legfinomabb – sült csirkéjéhez? Két beszerzendő hozzávaló. Igen, kettő! Só, és csirke. Ha nagyon pontosak akarunk lenni, kell még sütő, tepsi és alufólia is, de ezek talán akadnak otthon. Viszont sem fűszer, sem extra hozzávaló nem kell hozzá! Mivel nem adunk a húshoz semmi zsiradékot, semmi… Tovább »
A világ legegyszerűbb sült csirkéje (low carb, mindenmentes)
Tudod mi kell a világ legegyszerűbb – és szerintem a legfinomabb – sült csirkéjéhez? Két beszerzendő hozzávaló. Igen, kettő! Só, és csirke. Ha nagyon pontosak akarunk lenni, kell még sütő, tepsi és alufólia is, de ezek talán akadnak otthon. Viszont sem fűszer, sem extra hozzávaló nem kell hozzá! Mivel nem adunk a húshoz semmi zsiradékot, semmi… Tovább »

A csirke az egyik olyan húsú állat, ami nagyon sokféleképpen elkészíthető. Az egyik ilyen elkészítési lehetősége az egyben való töltése. Ez egy olyan étel, ami részben, vagy akár teljesen előre elkészíthető, így a vendégforgatagban csak a sütéssel kell foglalkoznunk. Ha előző este szeretnénk előkészíteni, akár töltelékkel megtöltve, alufóliába csomagolva tegyük hűtőszekrénybe, és akkor másnap csak…