Chez Sandra

A világ legegyszerűbb sült csirkéje (low carb, mindenmentes)

Tudod mi kell a világ legegyszerűbb – és szerintem a legfinomabb – sült csirkéjéhez? Két beszerzendő hozzávaló. Igen, kettő! Só, és csirke. Ha nagyon pontosak akarunk lenni, kell még sütő, tepsi és alufólia is, de ezek talán akadnak otthon. Viszont sem fűszer, sem extra hozzávaló nem kell hozzá! Mivel nem adunk a húshoz semmi zsiradékot, semmi… Tovább »

MINDENMENTES PULYKA OSSOBUCO

A nemrég feltett ünnepnapok felsorolása között szerepelt, hogy november 26.-a a szerelmi vallomás napja. Hát ha valami ennek a kifejezésére alkalmas, akkor az egy finom pulyka ossobuco és egy – a főzéskor is használt – fehérbor az. Megmondom őszintén, hogy igazából nem is tudom, hogy mi a “rendes” neve, mert mindenhol másként szerepel. Van ahol “osso… Tovább »

MÁJJAL TÖLTÖTT CSIRKE (glutén-, liszt-, tej-, hozzáadott cukortól mentes)

A csirke az egyik olyan húsú állat, ami nagyon sokféleképpen elkészíthető. Az egyik ilyen elkészítési lehetősége az egyben való töltése. Ez egy olyan étel, ami részben, vagy akár teljesen előre elkészíthető, így a vendégforgatagban csak a sütéssel kell foglalkoznunk. Ha előző este szeretnénk előkészíteni, akár töltelékkel megtöltve, alufóliába csomagolva tegyük hűtőszekrénybe, és akkor másnap csak… Tovább »

MANDARINOS CÉKLÁS KACSASÜLT

HOZZÁVALÓK kacsacomb 2 fej cékla 3 közepes sárgarépa 1 póréhagyma zöld része 3-4 ág rozmaring 1 alma 2 mandarin só, bors ELKÉSZÍTÉS A mandarint megpucoljuk, és egy hőálló tálba rakjuk a gerezdeket. Egy almát megmosunk, kivájjuk a magházát, és felszeletelve a mandarinhoz adjuk.  A póréhagyma zöld szárát szintén felkarikázzuk, mehet bele, majd a céklát is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!