Chez Sandra

Készítsünk otthon tejterméket! Provence-i és borsos sajt (glutén-, liszt-, tojás-, szója-, élesztő-, hozzáadott cukormentes)

KÉSZÍTSÜNK OTTHON TEJTERMÉKET sorozatunkban most borsos és provence-i zöldfűszeres kéregben lévő sajt elkészítését mutatjuk be. Az elkészítése egyáltalán nem bonyolult, nyugodtan vágjunk bele. Az egyes fázisokban vele foglalatoskodott idő bár pár perc csak csupán, így is több nap mire elkészül. De mégis érdemes, mert a házi, magunk által csinált (DIY), adalékanyag mentes finom sajtot kínálhatunk… Tovább »

TARTE FAISSELLE

HOZZÁVALÓK: A tésztához: 25    dkg darált keksz – biscuits sablés12,5 dkg olvasztott vaj A krémhez: 400 gramm faisselle15 dkg porcukor4 evőkanál búzadara2 evőkanál vaníliaaroma1 citrom reszelt héjafél citrom leve2 db tojás ELKÉSZÍTÉS: Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.  A darált kekszet és az olvasztott vajat összekeverjük, és tortaforma aljára nyomkodjuk, majd 10 percre berakjuk a… Tovább »

SÜLT TÚRÓTORTA (fehér cukor-, glutén- és lisztmentes)

Ez az isteni túrótorta, aminek a receptjével egy tartozást rovok le. Többen kérték már a receptet, és amikor azt mondtam, hogy itt fent van… Hát most láttam, hogy tévedtem. De most pótolom. Szóval, álljék itt egy “LEG” kategóriába tartozó sütemény receptje. Több okból is LEG, mert: – LEGalább havonta egyszer biztos, hogy meg kell csinálnom… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!