Chez Sandra

Kókuszos csokoládétorta (glutén-, liszt-, tej-, laktóz-, szója-, tojásmentes)

Finom és elronthatatlan ez a többszöresen mentes csokoládétorta, a rajta lévő krém pedig még jobban feldobja. Ha nem szeretitek a kókusz ízét készülhet “sima” tejszínnel és kókuszreszelék helyett darált mandulával is, vagy  ha mégis szempont a laktózmentesség, a kókusztej kiváltható laktózmentes tejszínnel is.   A glutén-, liszt-, tej-, laktóz-, szója-, tojásmentes diétákban fogyasztható!     HOZZÁVALÓK  … Tovább »

Gyors, egyszerű, lisztmentes csokoládétorta ( glutén-, liszt-, fehér cukormentes)

Kaptam egy kedves felkérést férjemtől, hogy a heti rendszerességű nővéri oktatására sütnék-e valamit. Bármi jöhet felkiáltással. A blogon oly népszerű Lisztmentes csokoládétorta fél óra alatt (eritritollal készül, glutén-, lisztmentes), és GLUTÉNMENTES RÉPATORTA is már eme keretek között készültek. Mindkettőt szerették, de hozzátették, hogy a csokoládé az csokoládé. Ebben egyet is értünk, így most ezt a nagyon gyorsan elkészíthető… Tovább »

Chocolate Creme (Fraîche)

Ezt a nagy-nagy csokoládéimádóknak ajánlom! Brutálisan csokoládés, és fantasztikusan finom. Az, igazi bűnbeesés garantált! Nem is mondok erről többet, de remélem aki megcsinálja majd mond, mert ezt egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni! Nyírfacukorral készül, a glutén-, liszt-, tojás-, húsmentes diétákban fogyasztható! HOZZÁVALÓK 100 g étcsokoládé (60%-os) 200 g créme fraîche v. tejföl 2 evőkanál… Tovább »

A VILÁG LEGEGYSZERŰBB CITROMKRÉME (GLUTÉN-, LISZT-, FEHÉR CUKORMENTES)

Expressz, citromos, és finom… Elkészítése kevesebb mint 10 perc, viszont időt kell szánnunk a megdermedésére, úgyhogy akár előző nap – este – érdemes elkészíteni, hogy – az éjszaka folyamán – legyen kellő ideje “megkeményedni”. A glutén és liszt-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!   HOZZÁVALÓK   3 tojás sárgája12 cl tejszín15 cl tej50 gramm nyírfacukor20 gramm… Tovább »

LISZTMENTES NARANCSOS MUFFIN (glutén-, liszt-, tej-, fehér cukormentes)

A zöldségalapú édességek első hallatra sokakban elég magasra felszaladó szemöldököt eredményez. Pedig nem kell ódzkodni tőlük. A céklát már egyre több helyen lehet megtalálni mint édesség alapanyag, de a bab? Igen! Egy nagyon finom, – teljes értékű – lisztes tésztaérzetű muffint ajánlok, amelyek a brownie kellemes ragacsosságát és csupa csokoládés mivoltját is magában hordozza.  … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!