Chez Sandra

MINDENMENTES ÉDESBURGONYÁS MARHARAGU (glutén-, liszt-, tej-, tojás-, hozzáadott cukormentes)

A hűvösebb idő beálltával jobban kívánjuk a bendőmelegítő ételeket, mint például a ragukat. Ez az édesburgonyából készült finom fogás a főzéshez használt vörösborral kínálva akár vendégváró fogásnak is megállja a helyét.   A ragu a glutén-, liszt-, tej-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!     HOZZÁVALÓK 50 deka marhahús 1 db póréhagyma 2… Tovább »

ÉDESBURGONYAKRÉM CHILIS BAGUETTEL

    HOZZÁVALÓK   1 nagy édesburgonya 10 cl tejszín  szecsuani bors só   baguette olívaolaj chili paprika   ELKÉSZÍTÉS   Az édesburgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk és sós vízben megfőzzük. Botmixerrel a tejszín felének hozzáadásával pürésítjük, majd hozzáadunk  1/2 teáskanál szecsuani borsot, megsózzuk.   A fennmaradó tejszínt felverjük, és hozzáadunk fél teáskanálnyi szecsuani borsot.   A… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!