A hűvösebb idő beálltával jobban kívánjuk a bendőmelegítő ételeket, mint például a ragukat. Ez az édesburgonyából készült finom fogás a főzéshez használt vörösborral kínálva akár vendégváró fogásnak is megállja a helyét. A ragu a glutén-, liszt-, tej-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz! HOZZÁVALÓK 50 deka marhahús 1 db póréhagyma 2… Tovább »
MINDENMENTES ÉDESBURGONYÁS MARHARAGU (glutén-, liszt-, tej-, tojás-, hozzáadott cukormentes)
A hűvösebb idő beálltával jobban kívánjuk a bendőmelegítő ételeket, mint például a ragukat. Ez az édesburgonyából készült finom fogás a főzéshez használt vörösborral kínálva akár vendégváró fogásnak is megállja a helyét. A ragu a glutén-, liszt-, tej-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz! HOZZÁVALÓK 50 deka marhahús 1 db póréhagyma 2… Tovább »

HOZZÁVALÓK 1 nagy édesburgonya 10 cl tejszín szecsuani bors só baguette olívaolaj chili paprika ELKÉSZÍTÉS Az édesburgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk és sós vízben megfőzzük. Botmixerrel a tejszín felének hozzáadásával pürésítjük, majd hozzáadunk 1/2 teáskanál szecsuani borsot, megsózzuk. A fennmaradó tejszínt felverjük, és hozzáadunk fél teáskanálnyi szecsuani borsot. A…