Chez Sandra

RÁKOS TILÁPIA KORONGOK CURRYS GNOCCHIVAL

A tilápia kedvelt halfajtánk. Általában kaporral és citrommal készül, most azonban egy kis rák hozzáadásával korongokat lettek belőle. Hozzá pedig currys, bazsalikomos, gnocchi került asztalra. A curry kedvelők külön figyelmébe ajánlom ezt a receptet! HOZZÁVALÓK GOMBÁS GNOCCHIhoz 200 gramm gnocchi 100 gramm gomba 2 deci alacsony zsírtartalmú tejszín 1 deci tej negyed póréhagyma 1 kk magos… Tovább »

MUSTÁRRAL ÉS CAYENNE BORSSAL SÜLT CSIRKE (glutén-, liszt-, tojás, fehér cukormentes)

Íme egy megoldás az amúgy eléggé semlegesnek mondható csirkemell ördögivé tételére. Kap egy ropogós kérget, ami alatt meglepetésszerűen megbújnak a csípős és pikáns ízek. Frissen, ropogósan vinaigrettes salátával tálalva mennyei. A kenyérmorzsát az apró bolti helyett készíthetjük megszikkadt kenyérből melyet robotgépben nagy szeműre darálunk. Így ha megsül, sokkal ropogósabb és izgalmasabb lesz, mintha apró morzsával készült… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!