Chez Sandra

MOUSSE AU CHOCOLAT

A csokoládét  – szinte kivétel nélkül – mindenki szereti. Ezt a Mousse au Chocolat [mussz o sokola]  (csokoládékrémet) pedig csak szeretni lehet. Elkészítése nem nagy ördöngösség, viszont időben kell nekilátni az elkészítéséhez, mert időre van szükség amíg összeáll a mousse (minimum 2 órát kell a hűtőben lennie). Többféle recept létezik, de ez a legegyszerűbb, a legtradicionálisabb. Hozzávalók:… Tovább »

TOSZKÁN CSOKOLÁDÉTORTA

Nagyon szeretjük a csokoládét, és mindent, amit kis lehet hozni belőle. Ezt a csokoládés édességet eredetileg nem ebben a formában kaptam meg. Kicsit átvariáltam, mert Mi nem annyira rajongunk a magában édes dolgokért. HOZZÁVALÓK 200 gramm magas kakaótartalmú csokoládé200 gramm margarin100 gramm teljes kiőrlésű liszt200 gramm nádcukor1 nagy evőkanál vaníliaaroma4 egész tojás ELKÉSZÍTÉS A sütőt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!