Chez Sandra

MINDENMENTES JUHARSZIRUPOS-TURBOLYÁS NYÚL COCOTTE-BAN

A bœuf bourguignon és a pulyka ossobuco után ismét egy otthon illatát és ízét magában foglaló sütőben lassú tűzön készülő étel készült, ezúttal nyúlhúsból. Érdekes, hogy kevés nyúlból készült étel kerül az asztalra, pedig érdemes lenne odafigyelni a nagyobb fogyasztására.  A nyúlhús magas fehérjében és esszenciális aminosavakban, ellenben alacsony zsír-, koleszterin- és nátriumtartalommal bír. A gyerekek hozzátáplálásakor például… Tovább »

HÁZI KENYÉR (COCOTTE)

Az otthoni kenyér sütése egészségesebb, jobb mint a boltban vásárolt nem beszélve arról, hogy garantáltan nem tartalmaz tartósítószert. Kedvünk szerint variálhatjuk, adhatunk hozzá burgonyát, rozst, korpát… Az elkészítése nem igényel különösebb gyakorlatot, a kezdők is bátran nekiállhatnak és könnyen házi kenyeret varázsolhatnak az asztalra. HOZZÁVALÓK 250 gramm tk. liszt250 gramm fehér liszt125 gramm burgonyapehely 400… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!