Chez Sandra

Glutén-, szója-, és laktózmentes brownie

Mint a blogról is kiderül, nagy csokoládés sütemény rajongók vagyunk. A legnagyobb kedvenc pedig a brownie. (A blogon szereplő brownie receptek ide kattintva elérhetők >>.) Most is egy nagy gyorsan, és egyszerűen – nem mellékesen pedig gyerekkel együtt elkészíthető – változat készült.   A glutén-, szója, és laktózmentes diétákban fogyasztható!       HOZZÁVALÓK (20×20 centiméteres… Tovább »

5 kihagyhatatlan gluténmentes brownie

Brownie, brownie, brownie… Vagy akár azt is mondhatnánk, hogy csoki!csoki!csoki! Az első feljegyzések erről a csupa csokoládés csodáról 1897ből származnak (egy Sears and Roebuck katalógusban szerepelt). A története állítólag annyiból áll, hogy egy sima csokoládétortát akart készíteni a cukrász, de szórakozottságában elfelejtett sütőport tenni a tésztába, így egy lapos de annál finomabb süteményt készített el… Tovább »

Mindenmentes brownie (glutén-, tej-, tojás-, fehér cukormentes)

Egyszerűen, és gyorsan elkészíthető brownie fél óra alatt. Kívül kérges, belül ragacsos, és nagyon-nagyon kókuszos. A glutén-, liszt-, tej-, tojás-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!     HOZZÁVALÓK 150 gramm eritritol v. 125 gramm cukor 100 gramm darált mandula 150 gramm kókuszreszelék 1 kk gluténmentes sütőpor 4 ek cukrozatlan holland kakaópor 200 ml kókusztej 12,5 cl… Tovább »

BÖGRÉS BROWNIE – NYÍRFACUKORRAL KÉSZÜLŐ GLUTÉN-, TEJ-, LISZTMENTES

Nagyon csokis, ragacsos, mennyei… Körülbelül ezek az ismérvei egy jó brownienak. Mint annyian, Mi is kedveljük, sőt rajongjuk ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az oldalon többféle recept is van: Gluténmentes, lisztmentes brownie I,  Gluténmentes, lisztmentes brownie II,  Bűnös, csokoládés krémsajtos brownie Most ismét egy nyírfacukorral készülő liszt,- tej-, és gluténmentes változat készült – mérleg… Tovább »

ALAKBARÁT (LISZTMENTES) BROWNIE (glutén-, liszt-, fehér cukormentes)

Ha péntek, akkor édes péntek. Most egy nem túl édes, lisztmentes brownie készült uzsonnára. Ha valaki az édesebb ízeket kedveli, megnövelheti a hozzáadott édesítő mennyiségét még 10-20 grammal nyugodtan. A sütésekor arra érdemes figyelni, hogy ne süssük túl, vagyis ne szárítsuk ki. Akkor jó, ha a beleszúrt hústű, vagy fogpiszkáló kimondottan ragacsosan jön ki belőle,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!