Nagy örömünkre még mindig tart a cukkini szezonja. Szeretjük levesnek, töltve, raguként, mindenhogyan. Még a nagy “uborkavész” idejében kezdtem el uborka helyett cukkiniből készíteni tzatzikit, így az elmúlt pár évben már sikerült kialakítani a nekünk legjobban ízlő változatot. Nem nagy ördöngősség, de azért jól jön ha elolvassuk hozzá a retekből készült változatánál leírtakat. Ha van rá mód, érdemes… Tovább »
Cukkinis tzatziki (glutén-, liszt-, tojás-, szója-, hozzáadott cukormentes)
Nagy örömünkre még mindig tart a cukkini szezonja. Szeretjük levesnek, töltve, raguként, mindenhogyan. Még a nagy “uborkavész” idejében kezdtem el uborka helyett cukkiniből készíteni tzatzikit, így az elmúlt pár évben már sikerült kialakítani a nekünk legjobban ízlő változatot. Nem nagy ördöngősség, de azért jól jön ha elolvassuk hozzá a retekből készült változatánál leírtakat. Ha van rá mód, érdemes… Tovább »
