Chez Sandra

Kougelhopf, kouglof – az eredeti elzászi kuglóf

Mint már megszokhattuk: ha péntek, akkor ÉDES PÉNTEK. Most egy francia tradicionális kuglóf, kougelhopf avagy kouglof receptet hoztam. Az elkészítése nem ördöngösebb mint egy átlag kelt tésztájúé, ha betartjuk a szabályait. A kelt tészta elég kényes dolog, nagyon sok minden befolyásolhatja a sikerességét: először is az ideális környezet hőmérséklete körülbelül 25°/30°C. Ha ez nincs meg,… Tovább »

BIBELESKAES VAGY BIBBELSKASE

HOZZÁVALÓK 400 g fromage blanc 100 g creme fraiche (30%) 25 g fokhagyma  50 g salotta 15 g snidling (30g) só, bors  ELKÉSZÍTÉS Egy tálba tesszük a fromage blanct és a creme fraichet, összekeverjük. Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a nagyon apróra vágott salotta hagymát, a snidlinget, sózzuk, borsozzuk és alaposan összekeverejük.  Minimum fél órára hűtőbe… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!