Nem éppen sokszor került az elmúlt időszakban nyúlhús az asztalra, pedig néhány hozzávaló (leginkább friss zöldfűszer és olívaolaj) segítségével könnyen egy omlós, finom sült készíthető belőle. A low carb és a *mindenmentes, vagyis a glutén-, liszt-, tej-, tojás-, fehér cukormentes diétákban is könnyen fogyasztható! HOZZÁVALÓK 2 egész nyúlcombfriss rozsmaringágfriss kakukkfűág1 babérlevél1… Tovább »
Sütőzacskóban sült zöldfűszeres nyúlcomb (low carb és mindenmentes*)
Nem éppen sokszor került az elmúlt időszakban nyúlhús az asztalra, pedig néhány hozzávaló (leginkább friss zöldfűszer és olívaolaj) segítségével könnyen egy omlós, finom sült készíthető belőle. A low carb és a *mindenmentes, vagyis a glutén-, liszt-, tej-, tojás-, fehér cukormentes diétákban is könnyen fogyasztható! HOZZÁVALÓK 2 egész nyúlcombfriss rozsmaringágfriss kakukkfűág1 babérlevél1… Tovább »

A choucroute (ejtsd:sukrut) a franciák, legfőképpen Alsace térségének húsos-káposztás egytálétele. Kicsit hajaz a székely káposztára, de mégsem teljesen ugyanaz. Mi nem vagyunk nagy sertésfogyasztók (szinte semennyire), de ehhez mindig húsos szalonnát, és kolbászt használok. Otthon is könnyen elkészíthető, viszont érdemes alaposan kimosni a káposztát, mert a francia sokkal kevésbé intenzív ízű mint magyar társa. A…