Chez Sandra

Burgonyabundában rántott gomba (glutén-, tejmentes)

A rántott ételek közül a leggyakrabban rántott gomba kerül nálunk az asztalra. Általában vagy az actifryben készítem, vagy sütőben. A “szokásos” verzió helyett most egy burgonyás bundában készült. Érdemes kipróbálni, nagyon finom, viszont ajánlatos mellé köretként inkább salátát készíteni!

 

A glutén-, tej-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!

 

burgonyabundás bunda_allo

HOZZÁVALÓK

 

300 gramm csiperkegomba
3 egész tojás
burgonyapehely
2 ek kókuszzsír

 

ELKÉSZÍTÉS

 

Tegyük egy-egy tálba a tojást, és a burgonyapelyhet. A gombákat tisztítsuk meg, majd panírozzuk be úgy, hogy először a burgonyapehely, utána a villával felvert tojás, majd ismét a burgonyapehely következzen.

Tegyük az actifry sütőbe adjunk hozzá 2 evőkanálnyi kókuszzsírt, és 40 perc alatt süssük készre! Sütőben is elkészíthetjük: 180°C-ra előmelegített sütőben 40 perc alatt kész!

 
burgonyabundás bunda_fekvo
 
 
cs_fb

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!