HOZZÁVALÓK
30 dkg sárgarépa
50 dkg burgonya
25 dkg póréhagyma
2 tojás
10 dkg tk. liszt
só, bors
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt előmelegítjük 200C-ra.
A répát és a burgonyát megtiszttítjuk és lereszeljük.
A póréhagymát vékonyan felkarikázzuk, majd egy tálban összekeverjük a répával és a burgonyával. Jól összenyomkodjuk, majd hozzáadjuk a tojásokat, sóval, borssal fűszerezzük, végül a lisztet is beledolgozzuk.
Kis adagokat szaggatunk ki a tésztából, és korongokat formázva egy szilikonlappal bélelt tepsibe tesszük, és 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.
TÁLALÁS
A sütőből kivéve azonnal tálaljuk.
Köretként, szószos husok mellé adhatjuk, vagy salátával és valamilyen joghurtos mártogatóst is kínálhatunk hozzá.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: