Chez Sandra

Kecskesajttal sült paradicsom 15 perc alatt (glutén-, liszt-, tojásmentes)

Paradicsom, kecskesajt, olívaolaj, egy kevés fűszer és egy sütőlap/tál. Másra nincs is szükségünk, hogy ezt  a mennyei sült paradicsomot elkészíthessük.

Az külön jó benne, hogy ripsz-ropsz kész van (2 perc alatt összerakható és 10 perc alatt megsül). Remek köretként vagy akár magában főfogásként is fogyasztható (ebben az esetben köretként zöldségpüré, saláta, vagy rizs esetleg quinoa is jól illik hozzzá). Az pedig extra jó, hogy nem jár vele sok mosatlan.

 

  

A glutén-, liszt-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

 

 

 

 

HOZZÁVALÓK

 

1 nagy pradicsom
kb 60 gramm kecskesajt (nálam crottin de chevre)
1 kk kakukkfű
só, frissen őrölt tarka bors

 

ELKÉSZÍTÉS

 

A sütőt melegítsük elő 180°C-ra.

A paradicsomot mossuk meg, töröljük szárazra, majd egy éles késsel vágjuk félbe.

Egy kanállal kaparjuk ki a paradicsomok belsejét, majd tegyünk a helyére egy-egy karika kecskesajtot. Ízesítsük a fűszerekkel, majd az előmelegített sütőben süssük készre 10 perc alatt.

A sütőből kivéve azonnal tálaljuk!

 

 

Ha tetszett a poszt, és nem szeretnél lemaradni az újdonságokról sem, akkor:

  1. Facebookon is ott vagyok, csatlakozz Hozzám! Friss posztokat akkor láthatsz biztosan, ha a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fülre kattintasz! 
  2. A jobboldali oldalsávban lévő Blogkövetés alá ha beírod az e-mail címedet, heti rendszerességgel postaládádban landolhat az értesítő a legújabb bejegyzésekről.
  3. Bloglovinon is tudsz követni, amit >>IDE<< kattintva, vagy a jobb oldali sávban lévő BLOGLOVIN képre kattintva érhetsz el!
  4. És természetesen Instagramon is ITT vagyok!
cs_fb

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!