Kapribogyós füstölt heringkrém (glutén-, liszt-, szója-, tojás-, laktózmentes)

A reggeli vagy vacsorára szánt pirítósra érdemes kikeverni ezt a gyorsan, könnyen elkészíthető főzés nélküli, pár perc alatt elkészíthető krémet!

A krém a glutén-, liszt-, szója-, tojás-, laktózmentes diétákban fogyasztható!

HOZZÁVALÓK

250 gramm füstölt hering

1 csapott marék friss petrezselyem

4 ek snidling

2 ek (ecetes) kapribogyó

15 cl laktózmentes habtejszín

só, frissen őrölt tarkabors

frissen reszelt szerecsendió

ELKÉSZÍTÉS

A hűtőhideg habtejszínt verjük fel kemény habbá.

A heringet, a petrezselymet, a kapribogyót egy éles késsel aprítsuk fel apróra (vagy daráljuk le). Keverjük a felvert tejszínhez- kb 2 evőkanálnyi petrezselymet hagyjunk ki a díszítéshez -, majd ízesítsük sóval, borssal és őrölt szerecsendióval. A sóval óvatosan bánjunk, mert a füstölt hering magában is sós!

Tegyük hűtőbe ha egy mód van rá legalább egy órára, hogy összeérjenek az ízek!

 

 

Ha tetszett a poszt, és nem szeretnél lemaradni az újdonságokról sem, akkor:

  1. Facebookon is ott vagyok, csatlakozz Hozzám! Friss posztokat akkor láthatsz biztosan, ha a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fülre kattintasz! 
  2. A jobboldali oldalsávban lévő Blogkövetés alá ha beírod az e-mail címedet, heti rendszerességgel postaládádban landolhat az értesítő a legújabb bejegyzésekről.
  3. Bloglovinon is tudsz követni, amit >>IDE<< kattintva, vagy a jobb oldali sávban lévő BLOGLOVIN képre kattintva érhetsz el!
 
Címkék: , , , , , , , ,
Tovább a blogra »