Majonézes kukoricasaláta 10 perc alatt (glutén-, liszt-, szója-, tej-, fehér cukormentes)

Nagyon szeretem az ilyen gyorsan elkészíthető pofonegyszerű salátákat. Remek körete lehet frissensülteknek, de akár vendégváró hidegtálként is megállja a helyét.

Elkészítés még 10 percet sem vesz igénybe, így bátran ajánlom mindenkinek!

Megfelelő majonézt használva a glutén-, lisztmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

 

Tejmentes diétában sem kell lemondani róla, ebben az esetben érdemes a joghurt helyett rizstejszínt használni hozzá!

HOZZÁVALÓK

1 doboz morzsolt kukorica (cukormentes)

200 gramm görög joghurt

100 gramm majonéz

2 tk porcukor/porXukor

1 kk mustár

1 kk citromlé v. ecet

1/4 kk őrölt fehér bors

frissen őrölt szerecsendió

1 csipet só

ELKÉSZÍTÉS

A kukoricakonzervet bontsuk ki, öntsük le a levét. Egy tálba keverjük el a tejfölt a majonézzel, a mustárral és a joghurttal. Keverjük bele a kukoricaszemeket, végezetül ízesítsük a fűszerekkel. Tegyük hűtőbe kínálásig!

Ha tetszett a poszt, és nem szeretnél lemaradni az újdonságokról sem, Facebookon is ott vagyok, csatlakozz Hozzám! Friss posztokat akkor láthatsz, ha a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fülre kattintasz! 

 
Címkék: , , , , ,
Tovább a blogra »