Nagyon szeretem az ilyen gyorsan elkészíthető pofonegyszerű salátákat. Remek körete lehet frissensülteknek, de akár vendégváró hidegtálként is megállja a helyét.
Elkészítés még 10 percet sem vesz igénybe, így bátran ajánlom mindenkinek!
Megfelelő majonézt használva a glutén-, lisztmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
Tejmentes diétában sem kell lemondani róla, ebben az esetben érdemes a joghurt helyett rizstejszínt használni hozzá!
HOZZÁVALÓK
1 doboz morzsolt kukorica (cukormentes)
200 gramm görög joghurt
100 gramm majonéz
2 tk porcukor/porXukor
1 kk mustár
1 kk citromlé v. ecet
1/4 kk őrölt fehér bors
frissen őrölt szerecsendió
1 csipet só
ELKÉSZÍTÉS
A kukoricakonzervet bontsuk ki, öntsük le a levét. Egy tálba keverjük el a tejfölt a majonézzel, a mustárral és a joghurttal. Keverjük bele a kukoricaszemeket, végezetül ízesítsük a fűszerekkel. Tegyük hűtőbe kínálásig!
Ha tetszett a poszt, és nem szeretnél lemaradni az újdonságokról sem, Facebookon is ott vagyok, csatlakozz Hozzám! Friss posztokat akkor láthatsz, ha a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fülre kattintasz!
Kommentek