Sütőben sült bundás kenyér (glutén-, laktóz-, hozzáadott cukormentes)

Nagy klasszikus és a gyerekek is nagyon szeretik a bundás kenyeret. Érdemes elkészíteni sütőben is, nincs olajszag a sütésétől, kissé könnyebb is mint hagyományos társa.

Nálam most egy kis tuningként került bele egy evőkanálnyi magkeverék is, nagyon finom lett vele! 

A glutén-, laktózmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

HOZZÁVALÓK (2 darabhoz)

2 db glutén- és laktózmentes kenyérszelet

2 db tojás

4 ek laktózmentes joghurt

1 késhegynyi őrölt szerecsendió

só, frissen őrölt tarka bors

1 ek magkeverék (elhagyható)

ELKÉSZÍTÉS

A sütőt melegítsük elő 180°C-ra!

Egy tálba verjük fel a tojásokat, keverjük bele a joghurtot, és ízesítsük a fűszerekkel, és a magkeveréket.

A kenyereket tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, majd kanalazzuk rá a masszát. 

Előmelegített sütőben kb 20 perc alatt süssük készre.

Facebookon is ott vagyok, csatlakozz Hozzám!
Címkék: , , , ,
Tovább a blogra »