Nagy klasszikus és a gyerekek is nagyon szeretik a bundás kenyeret. Érdemes elkészíteni sütőben is, nincs olajszag a sütésétől, kissé könnyebb is mint hagyományos társa.
Nálam most egy kis tuningként került bele egy evőkanálnyi magkeverék is, nagyon finom lett vele!
A glutén-, laktózmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
HOZZÁVALÓK (2 darabhoz)
2 db glutén- és laktózmentes kenyérszelet
2 db tojás
4 ek laktózmentes joghurt
1 késhegynyi őrölt szerecsendió
só, frissen őrölt tarka bors
1 ek magkeverék (elhagyható)
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt melegítsük elő 180°C-ra!
Egy tálba verjük fel a tojásokat, keverjük bele a joghurtot, és ízesítsük a fűszerekkel, és a magkeveréket.
A kenyereket tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, majd kanalazzuk rá a masszát.
Előmelegített sütőben kb 20 perc alatt süssük készre.
Végül túl sok tejfölt tettem (nagyon éhesek voltunk :D), úgyhogy rá kellett segíteni serpenyőben. Legközelebb ügyesebb leszek. 😀
Mármint nem magamnak, én olyat nem ehetek. 😀
Mindenképp! Szerintem kipróbálom pro body kenyérrel. 🙂 írok majd!
Igazán nincs mit, mesélj majd milyen lett ha elkészítetted! 🙂
Hú, ez fincsi lehet!! 🙂 Köszi az ötletet!