Chez Sandra

Sütőben sült bundás kenyér (glutén-, laktóz-, hozzáadott cukormentes)

Nagy klasszikus és a gyerekek is nagyon szeretik a bundás kenyeret. Érdemes elkészíteni sütőben is, nincs olajszag a sütésétől, kissé könnyebb is mint hagyományos társa.
Nálam most egy kis tuningként került bele egy evőkanálnyi magkeverék is, nagyon finom lett vele! 

A glutén-, laktózmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

 

bundáskenyér_allo

 

 

HOZZÁVALÓK (2 darabhoz)

2 db glutén- és laktózmentes kenyérszelet
2 db tojás
4 ek laktózmentes joghurt
1 késhegynyi őrölt szerecsendió
só, frissen őrölt tarka bors
1 ek magkeverék (elhagyható)

 

ELKÉSZÍTÉS

 

A sütőt melegítsük elő 180°C-ra!
Egy tálba verjük fel a tojásokat, keverjük bele a joghurtot, és ízesítsük a fűszerekkel, és a magkeveréket.
A kenyereket tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, majd kanalazzuk rá a masszát. 
Előmelegített sütőben kb 20 perc alatt süssük készre.

 

bundáskenyér_fekvo

 

cs_fb

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Pink Dust says:

    Végül túl sok tejfölt tettem (nagyon éhesek voltunk :D), úgyhogy rá kellett segíteni serpenyőben. Legközelebb ügyesebb leszek. 😀

  2. Pink Dust says:

    Mármint nem magamnak, én olyat nem ehetek. 😀

  3. Pink Dust says:

    Mindenképp! Szerintem kipróbálom pro body kenyérrel. 🙂 írok majd!

  4. ChezSandra says: (előzmény @Pink Dust)

    Igazán nincs mit, mesélj majd milyen lett ha elkészítetted! 🙂

  5. Pink Dust says:

    Hú, ez fincsi lehet!! 🙂 Köszi az ötletet!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!