PARADICSOMOS-MOZZARELLÁS PULYKAMELL (liszt-, glutén-, laktóz-, hozzáadott cukor-, tojásmentes)

Egy gyors pulyka-mozzarella-bazsalikom kombináció akár ebédre, akár vacsorára. Gyorsan előkészíthető – akár előző nap is -, és étkezés előtt fél órával csak sütőbe toljuk, és már fogyasztható is!
 
A liszt-, glutén-, laktóz-, cukor-, tojásmentes diétákban fogyasztható!
 
 

 

HOZZÁVALÓK
 
60 dkg pulykamell filé
3 darab paradicsom
300 gramm laktózmentes mozzarella
só, bazsalikom, színes bors mix (fehér bors, fekete bors, rózsa bors)

olívaolaj
 
 
ELKÉSZÍTÉS
Kapcsoljuk be a sütőt 200°C-ra.

A pulykamellet kockázzuk fel, majd tegyük le egy jénai vagy sütőtál aljára (alsó rétegnek). Sózzuk, borsozzuk, tegyük rá a felkockázott mozzarellát, majd a felvágott paradicsomot is. Tépkedjük rá a bazsalikom leveleket, és spricceljük meg egy kis olívaolajjal.

Fedjük le alufóliával, majd a légkeveréses sütő középső rácsán kb 30-40 perc alatt süssük készre.  Még finomabb, ha a végén a sütőt grill üzemmódra állítjuk és összepirítjuk.
Párolt rizzsel vagy grillezett zöldséggel igazán finom.
 
 
 
 
Facebookon is ott vagyok, csatlakozz Hozzám!
 
 
Címkék: , , , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »