Burgonyabundában rántott gomba (glutén-, tejmentes)

A rántott ételek közül a leggyakrabban rántott gomba kerül nálunk az asztalra. Általában vagy az actifryben készítem, vagy sütőben. A “szokásos” verzió helyett most egy burgonyás bundában készült. Érdemes kipróbálni, nagyon finom, viszont ajánlatos mellé köretként inkább salátát készíteni!

A glutén-, tej-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!

HOZZÁVALÓK

300 gramm csiperkegomba

3 egész tojás

burgonyapehely

2 ek kókuszzsír

ELKÉSZÍTÉS

Tegyük egy-egy tálba a tojást, és a burgonyapelyhet. A gombákat tisztítsuk meg, majd panírozzuk be úgy, hogy először a burgonyapehely, utána a villával felvert tojás, majd ismét a burgonyapehely következzen.

Tegyük az actifry sütőbe adjunk hozzá 2 evőkanálnyi kókuszzsírt, és 40 perc alatt süssük készre! Sütőben is elkészíthetjük: 180°C-ra előmelegített sütőben 40 perc alatt kész!

 
 
 
Facebookon is ott vagyok, csatlakozz Hozzám!
Címkék: , , ,
Tovább a blogra »