Mangótorta (laktózmentes, tojásmentes)

Gyorsan elkészíthető mangótortát készíthetünk egyszerűen, gyorsan, fél óra alatt! Igazi villámgyors édesség, a mangó szabadon lecserélhető akár almára, körtére, vagy bármilyen más gyümölcsre is! Ha lédúsabb gyümölcsöt használunk hozzá, akkor érdemes a tésztát elősütni!

 

HOZZÁVALÓK

1 csomag friss linzertészta (pl)

2 ek eritritol

1 mangó

1 kk őrölt fahéj

ELKÉSZÍTÉS

A sütőt melegítsük elő 210°C-ra.

Tegyük egy tepsibe sütőpapírral együtt a tésztát. Az oldalát kissé tekerjük fel, majd tegyük rá a felcsíkozott mangót, szórjuk meg az eritritollal és az őrölt fahéjjal, majd az előmelegített sütőben 25 perc alatt süssük készre!

 

Facebookon is ott vagyok:

 

Tovább a blogra »