Chez Sandra

Mangótorta (laktózmentes, tojásmentes)

Gyorsan elkészíthető mangótortát készíthetünk egyszerűen, gyorsan, fél óra alatt! Igazi villámgyors édesség, a mangó szabadon lecserélhető akár almára, körtére, vagy bármilyen más gyümölcsre is! Ha lédúsabb gyümölcsöt használunk hozzá, akkor érdemes a tésztát elősütni!

 

vegán mangótorta

HOZZÁVALÓK

1 csomag friss linzertészta (pl)
2 ek eritritol
1 mangó
1 kk őrölt fahéj

 

ELKÉSZÍTÉS

 

A sütőt melegítsük elő 210°C-ra.
Tegyük egy tepsibe sütőpapírral együtt a tésztát. Az oldalát kissé tekerjük fel, majd tegyük rá a felcsíkozott mangót, szórjuk meg az eritritollal és az őrölt fahéjjal, majd az előmelegített sütőben 25 perc alatt süssük készre!

 

cs_fb

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!